← Back to program

MorgenDAC - BLOXHUB Interactive Special

The Future of Urban Design (and Digital Tools)
Format
Talk and discussion
Venue
DAC
When?
May 22 08:00 - 08:45

Kun få procent af nybyggeriet er bæredygtigt. Klimakrisen kalder på meget mere – men er vi klar til gå på kompromis med økonomi, æstetik og mennesker? Kan vi undgå det? Det diskuterer Ida Auken, spidskandidat (B), og Tony Christrup, direktør i AG Gruppen.

Som en af de allermest klimabelastende brancher, er byggeriet afgørende for at bremse en buldrende klimakrise, beskytte de sidste af klodens knappe ressourcer og nå verdensmålene.

Både politikere og byggebranchen har banet vejen for en bæredygtig dagsorden. Og så har vi faktisk allerede mange af løsningerne – cirkulært byggeri, teknologier og viden om, hvordan vi skaber både æstetiske, funktionelle bæredygtige løsninger til markedsdygtige priser.

Men hvorfor masseproducerer vi så nye bygninger med krævende metoder, bestående af knappe ressourcer uden mulighed for reel genanvendelse? Hvordan bringer vi løsninger i spil, der ikke går på kompromis med hverken klima eller mennesker?

Vi har inviteret to stærke stemmer i debatten, Ida Auken, spidskandidat for Radikale Venstre, og Tony Christrup, direktør i AG Gruppen.

Vi glæder os til at se dig til en spændende debat over byens vigtigste kop kaffe! Dagens MorgenDAC vært: Nikolaj Sveistrup

Featuring

Ida Auken
Member of the Danish Parliamant, cand. theol
Tony Christrup
Director of AG Group